Vi er en relativt liten bedrift med 6 ansatte, men vi har stor kapasitet og bred kompetanse. Våre 10 maskiner er svært effektive og vi kan levere kjapt til din bedrift.

Salte AS har sitt utspring fra Salte Mek AS. Vi har mange års erfaring og solid fagkunnskap innen trådgnisting og senkgnisting. Vi vet hvor mye det betyr med riktig oppspenning og er glødende opptatt av detaljer og presisjon. Du vil kjenne igjen den høye servicegraden og lidenskapen for alt vi produserer. Vi er stolte av det vi gjør, og fornøyde kunder er gull verdt for oss.

 

Produkter som tåler tung belastning

Vi leverer maskinering av maskindeler og utfører også reparasjoner på deler til mekanisk industri og for offshore-kunder. Maskindelene kan være utviklet for å tåle tunge belastninger, kontinuerlig bruk, og rufsete vær. Vi bidrar til at de mekaniske faktorene i flere ulike industrier fungerer smidig.

Vi holder til ved Kleppe, som ligger like utenfor Stavanger i Rogaland, og leverer våre tjenester til hele landet. Vi er fleksible, og strekker oss langt for å imøtekomme dine ønsker og behov.

 


Ønsker du mer informasjon, nøl ikke med å ta kontakt.